E-Eğitimin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

E-Eğitim’de asıl olan sizin memnuniyetinizdir. Siz, istediğiniz zaman ve mekânda, dünyanın herhangi bir yerinden e-eğitimlere katılabilirsiniz. Bunun için tatilinizi ertelemeniz veya yoğun günün ardından telaş içinde kurslara gitmeniz gerekmez. Bunun yanı sıra ders veren kişilerden memnun kalmadığınızda eğitimi kesebilir, eğitmen hakkında olumlu, olumsuz görüşünüzle geri bildirim sağlayabilirsiniz. Hatta bir eğitime kaydolmadan önce, daha önce o eğitime katılanların yorumlarına ve eğitim içerik sayfalarına bakarak karar verebilirsiniz. Çoğu e-eğitim programımız, katılımcısının eğitimin kısa bir bölümüne ücretsiz katılmasına ve fikir sahibi olmasına bile izin vermektedir. Yani starakademi.online, memnuniyetiniz için en garantili yolları sunmaktadır.

starakademi.online’ın önemli bir avantajı, size dilediğiniz zamanı ve mekanı kullanarak eğitim alma imkanı sunuyor olmasıdır. İster evinizde ister tatil için gittiğiniz beldede uykunuz kaçtığında ya da isterseniz sabahın en erken ve sakin saatlerinde eğitim alma özgürlüğünüz var. Sıkıcı sınıf ortamlarına yetişmek için günün en verimli ya da keyifli saatlerini feda etmeniz veya programınızı ertelemeniz, sıkıştırmanız ya da birşeylerden vaz geçmeniz gerekmiyor. Tüm program size bağlı ve siz ne derseniz o…

Tabi pek çok kişinin doğal olarak şüphesi e-eğitim sırasında etkileşim nasıl olacak. Bir otelde gerçekleştirilen sınıf eğitiminde anlamadığım konuyu defalarca sorup, hatta eğitmene tekrar ettirme şansım var. Hatta etkileşimle, örneklerle daha da çok kavrayabilirim. Ya e-eğitimde? Ben kime ne soracağım? Karşımda sadece bazı videolar ve okuyup anlamam gereken paragraflarla yalnız başıma kalacağım! 

İşte tam da burası yanıldığınız nokta. starakademi.online bu noktada da eğitmene ve öğrenciye farklı alternatifleri bir arada sunuyor. Soru & Cevap alanından eğitiminiz devam ederken kursu hazırlayan eğitmeninize soru sorabileceğiniz gibi, aynı anda kursu alan diğer öğrencilerle de iletişime geçebilir, sorunuza onlar tarafından verilen cevapları da görebilirsiniz. Ayrıca dersler arasındaki sınav ve ödevler (eğitmenin müfredatına göre değişiklik gösterebilir) konu açıklama videoları, sunular ve indirilebilecek destek dokümanlar, hiçbir sınıf eğitiminde karşınıza çıkmayacak avantajlardır. Çoğu zaman eğitmenden bir eğitim sunusu almakta bile zorlanırken starakademi.online üzerinde dilediğiniz her zaman bu içeriğe ulaşmak ve ihtiyaç duyduğunuzda tekrar tekrar seyretmek, dinlemek, okumak sizin için mümkün.

starakademi.online’da bir diğer husus seçeceğiniz hocanın daha önce verdiği dersler hakkında öğrenci yorumlarını görebiliyorsunuz. Bu, sizin memnuniyetiniz için sağlanmış bir kolaylık. Eğitmenin nasıl biri olduğu, derslerini nasıl işlediği, ders içi yaptığı eğitici aktivitelerin neler olduğu veya yarar sağlayıp sağlamadığı hatta kullandığı dilin anlaşılır olup olmadığına kadar aklınıza gelebilecek her konuda önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak bir eğitim salonunda kursa gitmeye karar verdiğinizde muhtemelen bu kadar çok bilgiye erişmeniz mümkün değildir.

starakademi.online’nın size sağlayacağı bir diğer avantaj ise; öngörülemeyen sebeplerden ötürü meydana gelen ders kayıplarının yani derse katılamama sorunu ortadan kaldırması. Ancak bir salon eğitiminde veya video link üzerinden gerçekleştirilen bir eğitimde böyle bir imkânınız ne yazık ki yoktur. 

Peki sertifika işi ne olacak? Katıldığım diğer eğitimlerde eğitim sonunda sertifika aldım. Eğitime katıldığımı ve hatta başarılı olduğumu gösteren ve kariyer hayatım boyunca kullanabileceğim bir kanıt bu. E-Eğitim sonunda? Hiç merak etmeyin. starakademi.online’da yayınlanan her kurs sonunda, eğitmenin tasarımına uygun olarak başarı veya katılım sertifikası alacaksınız.

Kısacası, toplantınızı ertelemenize, ailenizle geçirdiğiniz vakitleri kısaltmanıza ya da uykunuzdan feragat etmenize artık gerek yok. ☆akademi hasta iken ders çalışmak zorunda bırakmaz., misafirlerinizi erken uğurlamanıza sebep olmaz. starakademi.online istediğiniz her an ve her yerde sizin memnuniyetiniz için, sizin başarıya ulaşmanıza yardımcı olmak için yanınızdadır.

E-Eğitimin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?
Başa dön